OM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro Eventing AB

 

Pro Eventing AB

 

 

Består av fyra män som under 2010 tog steget och bildade det i Sverige första företaget inom hinderbyggnation i fälttävlan. Anders, Daniel, Martin och Lars vill vara med och utveckla svensk fälttävlan till en modern sport.

- Fälttävlan inkluderar en riskfaktor vilken skapar en spänning som lockar både ekipage och publik. Pro Eventings affärsidé är att hjälpa arrangörer att hantera de risker fälttävlan kräver på ett så professionellt och bra sätt som möjligt. Med gedigen kunskap och erfarenhet inom fälttävlan vill vi vara en samarbetspartner även i Ert arrangemang.

 

- Pro Eventing AB har stor erfarenhet att bygga och designa terrängbanor, allt från internati-onell 3* , nationell- samt mästerskapsnivå ner till startfälttävlan. Vi hjälper Er med planering och uppbyggnad av Er terrängbana samt stötta vid frågeställningar som uppstår i Ert eget byggande på tävlings- samt träningsbanor.

 

Företaget arbetar även med säkerhet på tävlingar hos flera arrangörer bl a MCHS i Sverige. Arbetet kan vara att enbart planera för en säkerhetsplan som passar just Er tävling, även genomförandet av säkerhetsarbetet är något vi kan erbjuda. Målet är att ryttare och publik skall känna sig så trygga som möjligt.

 

Alla fyra är godkända banbyggare vilket är huvudsysslan inom företaget, därutöver arbetar vi även som Teknisk Delegat, Överdomare samt Controller.

 

Vi har goda kontakter i branschen och kan hjälpa till med flera funktioner vid ditt fälttävlans- arrangemang.

Pro Eventing AB

 

 

Stöter du på någon av oss ute på fält, så tveka inte att ta kontakt om du har några frågor. Ett annat sätt att nå oss är via mail/telefon enligt nedan.

 

Pro Eventing

info@proeventing.com

 

Martin Möllgård

martin@proeventing.com

073-675 10 42

 

Lars Persson

lars@proeventing.com

070-595 11 21

 

Copyright © All Rights Reserved